089870323

Komplette hjul

Alufælge med helårsdæk

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
865,85 DKK pr fælg

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vores mest populære alufælge

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
fra 1132,54 DKK

PROLINE AX100

6.5 x 16ET 40
fra 822,05 DKK

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
fra 792,20 DKK

BORBET LV4

5.5 x 15ET 45
fra 862,50 DKK

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Alufælge med helårsdæk - tænk ikke på de to årlige skift

Med helårsdæk er du køreklar hele året rundt. Du skal ikke bekymre dig om at få skiftet mellem sommerdæk og vinterdæk to gange om året. Du skal bare køre. Dækkene er dog ikke helt nok til at få sig et fuldendt hjul - der mangler en fælg. Det har vi tænkt på og lavet vores komplette hjul, hvor du finder både dæk og fælg samlet. Det er både det lette og det billige køb. Vi fører selvfølgelig vores komplette hjul med dæk, du kan køre med året rundt.

Du finder fx alufælge med helårsdæk, som er til dig, der ikke får skiftet dæk to gange årligt og elsker alufælge. Her har vi den perfekte løsning til dig. Find også komplette hjul med andre dæk og andre fælge.

Alufælge med helårsdæk - lettere bliver det ikke

Hos 123daek.dk gør vi det så let for dig som overhovedet muligt. Blandt andet finder du vores super smarte komplette hjul - køb et helt hjul med kun ét klik. Du finder fx et komplet hjul med aluminiumsfælge med helårsdæk - her sparer du også to årlige skift af dæk - let igen. Ud over dette lover vi altid lave priser, et stort udvalg af 100 brands, hurtig og gratis levering, 30 dages returret og mulighed for at handle online 24 timer i alle ugens syv dage. Lettere bliver det ikke.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 07:31