089870323
Søgning af motorcykeldæk
Bredde
Højde
Struktur
Diameter
Find hjul
Speed
Vælg motorcykel
Køretøjets fabrikat:

Dagens specialtilbud

Mitas Sport Force + 180/55 ZR17 TL (73W)
989 kr

Super let bestilling

Icons-a

Vælg størrelse

Icons-b

Find den bedste pris

Icons-c

BestilMotorcykeldæk i god kvalitet og ganske fornuftige priser

Motorcykeldæk har en meget stor indflydelse på din sikkerhed i trafikken på de danske veje, og et godt dæk kan være den altafgørende forskel imellem et trafikuheld og en dejlig søndagstur. Sørg for at dine nye motorcykeldæk er stabile, bliver slidt jævnt, så du ikke oplever punktslid, og har et slidbanemønster, der effektivt afleder eventuelt vand fra kørebanen. Dækkene skal passe både køretøjet og sæsonen, for at garantere sikkerheden af din rejse fra punkt A til punkt B på motorcyklen. Din motorcykel brugervejledning indeholder flere detaljer om, hvilke dæk er godkendt til hvilke modeller samt yderligere oplysninger, såsom dækkets bredde og hastighedsindeks. Hvis du ofte kører om vinteren, skal du finde dig et sæt vinterdæk eller i det mindste helårsdæk, som egner sig specifikt til motorcykler. Vi hjælper dig gerne med dit køb, og er klar ved telefonen og e-mail, så du kan tage kontakt, hvis du får brug for det.

Køb forskellige typer af motorcykeldæk

Ligesom der findes sportsvogne, citybiler og alt indimellem, er der også en bred vifte af motorcykler, der hver især har deres egne fordele og ulemper og kræver forskellige dæk. Et godt eksempel er motocross køretøjer, der næsten altid benytter nogle helt unikke dæk, der mest af alt minder om et aggressivt mountainbikedæk, der er lavet om til noget højere hastigheder. Derudover findes der også touring motorcykler, der er lavet til lange køreture på motorveje og landeveje. Disse motorcykeldæk er noget større og benytter helt andre designs, end for eksempel motocross dæk. Dæk til touring motorcykler minder i det hele taget meget mere om bildæk, og i denne kategori kan du vælge og vrage mellem MC dæk med lav rullemodstand, højere komfortniveau og en superb ydeevne, de færreste MC dæk kan matche.

Bestil prisvenlige motorcykeldæk med gratis fragt fra vores shop

Gode motorcykeldæk har et godt vejgreb, selv på våde veje, og vil hjælpe dig sikkert igennem selv de skarpeste sving. Mange dækproducenter tilbyder motorcykeldæk af høj kvalitet, og på 123daek.dk har du et omfattende udvalg af overkommelige prismodeller. Bare vælg din ønskede størrelse, hastighedsindeks og mærke, så viser vi dig alle de tilgængelige produkter. Levering er gratis på alt, lige fra Continental, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Bridgestone og Michelin dæk, til mere almene scooter dæk.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 07:32