089870323

Golfcardæk

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Køb dæk på internettet uden risiko:

  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returretFind det største udvalg af specialdæk hos 123daek.dk

Er du én af dem, der mangler dæk til din golfbil eller golfbiler, så kig med her. Dækkene skal kunne klare varierende terræn i forskelligt vejr, og har derfor dybe dækmønstre og er lavet af en anderledes gummiblanding end normale bildæk. Dette gør at de er mere holdbare og hårdføre, så de kan få godt fat i banen uden at skulle lide under ekstra pres. De fleste dæk er lavet til både golfbanen og almindelig vej. De er stærkere opbygget med bredere skuldre for at gøre kørslen mere behagelig. Hos 123daek.dk forhandler vi nemlig ikke kun dæk til personbiler og lastvogne, vi har også et stort udvalg af golfcardæk. Og det er til en rigtig god pris. Du kan nemt og hurtigt bestille dem online på vores hjemmeside, det kræver kun et par klik, og du kan snart blive godt kørende på golfbanen. Hvis du har brug for vinterdæk dertil, har vi naturligvis også det på lager. Vi står klar til at hjælpe dig på 123daek.dk, hvis du skulle have spørgsmål.

Nærmer golf-sæsonen sig? Du finder Golfcardæk lige her

Golfcar 4x4 dæk kan du få her på 123daek.dk. Bestil nu og få en god lav pris blandt vores brede udvalg af mere end 100 forskellige mærker. Derudover tilbyder vi hurtig, gratis fragt på din ordre og hele 30 dages returret, hvis du mod forventning skulle ønske at sende dækkene tilbage igen. Vi har også mere end 300 partnere, som vi samarbejder med, så du kan få hjælp flere steder. Hjælpen er altid lige om hjørnet, hvis du skulle have brug for den.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 07:34