089870323

Jordarbejde- og gravemaskiner

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Lave priser på dæk:

  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.123daek.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor DanmarkVi har dæk til alle Jordarbejde- og gravemaskiner

Hos 123daek.dk har vi et kæmpe udvalg af dæk til flere forskellige formål, hvad enten du skal bruge bruge det til privatbilen eller det til industrielt brug, uanset om det er til sommer-, vinter- eller helårsbrug. Står du og skal bruge nye dæk til din gravemaskine, så har vi blandt andet et stort udvalg af dæk til jordarbejde- og gravemaskiner, hvor der er lagt fokus på at trækkraft og bæreevne er i top. Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig, så du kan klare dit køb af dæk online og få det leveret direkte til adresse.

Hos 123daek.dk har vi et kæmpe udvalg af dæk med dæk fra mere end 100 forskellige mærker til nogle af markedets bedste priser.

Jordarbejde- og gravemaskiner købes her hos 123daek.dk

Hos 123daek.dk har vi gjort det nemt og bekvemt for dig at bestille dit nye dæk. Vi tilbyder et af Danmarks bedste udvalg af dæk uanset hvilket hvilket formål du skal bruge det til. Vores 4x4 dæk er blandt de bedstsælgende. Vi tilbyder dæk fra mere end 100 mærker til alle typer af køretøjer, gratis levering og med mulighed for montering til nogle af markedets bedste priser. Bestil dit nye dæk online, vi leverer hurtigt, så du igen er godt kørende.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 07:34