089870323

Komplette hjul

Stålfælge med sommerdæk

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Stålfælge med sommerdæk - til dig, der sætter sikkerhed højt

Hos 123daek.dk sælger vi dæk og fælge til skarpe priser. Vi gør meget ud af, at vi har lav pris, stort udvalg, hurtig og gratis levering og hele 30 dages returret. Dette har vi valgt, da vi vil gøre det så let som overhovedet muligt for vores kunder - altså dig. Ud over dette går vi meget op i, at vi er sikre på, at vi sælger sikre varer.

Blandt andet finder du vores stålfælge med sommerdæk, som både er en let løsning for dig, men også en sikker løsning. Vi vil ikke gå på kompromis med nogen af de to ting. Det skal være let for dig at handle hos os, men du skal også føle dig trygt, når du sætter dig ud i din bil.

Stålfælge med sommerdæk - vi fører anerkendte brands

Hos 123daek.dk fører vi et bredt udvalg af dæk. Dog har de alle en ting til fælles: Sikkerhed. Dette har vi sikret ved, at vi fører anerkendte brands, blandt andet Michelin, og vi både har helårsdæk, men også sommerdæk og vinterdæk. Du kan som kunde altså selv vælge, og du vil have ét par dæk på, du kan køre med året rundt, eller om du gerne vil skifte dækkene to gange om året, og så til gengæld få et par procenters sikkerhed oven i hatten.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2024 07:31