004589884207

Kompletdæk: Stålfælge med Sommerdæk

Kompletdæk

Her kan du finde stålfælge pakket som et sæt med vinterdæk til alle almindelige biler, SUV'er, off-roaders, varevogne og lette erhvervskøretøjer, afbalanceret og monteret, klar til at blive monteret på dit køretøj.

Du bedes være opmærksom på at alle biler godkent til brug i EU efter 1. november 2014 skal være udstyret med dæktryk-overvågningssystemer (TPMS). Hvis din bil allerede har en aktiv TPMS, kan du købe dæk der allerede er monteret på stålhjul med en sensor der er programmeret til din bil.

Dæktype:

Køretøjsvalg

Bil type

Vælg venligst din bilproducent her

Personbilsproducent(er):Stålfælge med sommerdæk - til dig, der sætter sikkerhed højt

Hos 123daek.dk sælger vi dæk og fælge til skarpe priser. Vi gør meget ud af, at vi har lav pris, stort udvalg, hurtig og gratis levering og hele 30 dages returret. Dette har vi valgt, da vi vil gøre det så let som overhovedet muligt for vores kunder - altså dig. Ud over dette går vi meget op i, at vi er sikre på, at vi sælger sikre varer.

Blandt andet finder du vores stålfælge med sommerdæk, som både er en let løsning for dig, men også en sikker løsning. Vi vil ikke gå på kompromis med nogen af de to ting. Det skal være let for dig at handle hos os, men du skal også føle dig trygt, når du sætter dig ud i din bil.

Stålfælge med sommerdæk - vi fører anerkendte brands

Hos 123daek.dk fører vi et bredt udvalg af dæk. Dog har de alle en ting til fælles: Sikkerhed. Dette har vi sikret ved, at vi fører anerkendte brands, blandt andet Michelin, og vi både har helårsdæk, men også sommerdæk og vinterdæk. Du kan som kunde altså selv vælge, og du vil have ét par dæk på, du kan køre med året rundt, eller om du gerne vil skifte dækkene to gange om året, og så til gengæld få et par procenters sikkerhed oven i hatten.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 25.10.2020 07:31