089870323

Run Flat dæk


Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

123daek.dk
Testresultat 4.37/5 - 310 Kundevurdering
mereRun Flat dæk - sikker selv hvis uheldet er ude

Med Run Flat dæk er du klædt godt på, hvis uheldet er ude, og du skulle være så uheldig at punktere - det hænder jo desværre nogle gange. Med disse dæk, er det stadig muligt for dig at køre en sikker kørsel, på trods af at dine dæk har mistet en betydelig mængde luft.

Lige gyldigt hvilket mærke af denne type dæk du vælger, det kunne fx være Run Flat dæk BMW, kan du stadig køre helt op til 100 km med helt op til 50 kilometer i timen. Med disse dæk kan du altså køre helt i garagen eller til mekanikeren uden at vente på hjælp. Køb disse slags dæk til billige penge lige her hos 123daek.dk - så er du sikret, hvis uheldet er ude.

Run Flat dæk - lave priser og stort udvalg

Hvad er Run Flat dæk? Helt kort er det dæk, du kan køre videre med, selvom de er punkteret. Vil du have dem til en lav pris, finder du dem lige her hos 123daek.dk, hvor du finder et bredt udvalg. Køber du varer hos os giver vi dig gratis og hurtig levering, så du ikke har ekstra omkostninger og ikke skal vente for længe. Derudover har vi mange installations-partnere, der altid er klar til at hjælpe dig og vi giver dig altid 30 dages returret, hvis varen ikke lever op til dine forventninger.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2024 07:31