089870323

Industridæk luft

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCardIndustridæk luft til de bedste priser hos 123daek.dk

123daek.dk tilbyder et bredt udvalg af dæk og fælge uanset, hvilket køretøj du skal bruge det til og til en af markedets bedste pris. Industridæk luft er dækket for dig, der leder efter et godt industridæk til f.eks. en rendegraver, gummiged, traktor eller andre tunge køretøjer inden for industriområdet.

Dækket er specielt udviklet til at kunne modstå høj vægt, et hårdt slid og fungerer godt uanset, hvilket underlag du befinder dig på. Vi har et stort udvalg af dæk til industrielt brug, så du nemt kan finde lige netop det dæk, du skal bruge til at føle dig godt rustet til en hvilken som helst arbejdsopgave. Tjek det store udvalg af luftdæk hos 123daek.dk, hvor du nemt og bekvemt kan bestille dine nye dæk hjemmefra.

Find dit industridæk luft online hos 123daek.dk

Hos 123daek.dk har vi gjort det nemt for dig at bestille dit nye dæk uanset, om du har brug for et helårs-, sommer- eller vinterdæk, du kan nemt sidde derhjemme og bestille dine nye dæk online. Vi tilbyder nogle af markedets priser på et kæmpe udvalg af dæk. Desuden har vi som altid gratis og hurtig levering og tilbyder 30 dages returret på alle produkter. Tjek hele det store udvalg af dæk og tilbehør til dit køretøj på vores hjemmeside.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 07:35