004589884207

Industri-, special- og lastbildæk

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Lave priser på dæk:

  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.123daek.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Traktordæk, landbrugsdæk og mere

For at bruge en kraftfuld køretøj som en traktor, læsser eller en gravemaskine, skal du bruge et lige så kraftfuldt par dæk. Industri og landbrug er meget krævende arbejdsområder, og terrænet køretøjerne skal operere på er vanskeligt og utilregneligt. Et godt speciel dæk skal være pålideligt og i stand til at håndtere alle typer af jord. Af denne grund er traktordæk bygget til at være massive, på en måde der øger deres levetid, og da marker er fulde af store og skarpe sten, er der behov for en vis beskyttelse mod at blive gennemboret. Selv hårde og aggressive overflader kræver massive traktordæk med forstærkede vægge. Skulle du være interesseret i deciderede landbrugsdæk, kan du nemt finde dem lige her på siden. Landbrugsdæk opfylder tit andre krav end traditionelle traktordæk, og da vi ved hvor mange der benytter landbrugsdæk i det danske landskab, har vi sørget for at købe godt ind på dette område, så du altid har noget at vælge mellem både når det gælder kvalitet og pris. Du kan se vores udvalg af hele landbrugsdæk ved at benytte søgeformularen her på siden, og skulle vi mange et bestemt landbrugsdæk som du er særdeles begejstret for, har vi altid mange andre spændende alternativer.

Dæk til landkøretøjer

Der er mange typer af traktordæk, afhængig af hvor de vil blive brugt. Verdensomspændende producenter såsom Michelin har de rigtige traktordæk til enhver situation, fra høst- til vejtraktorer. På 123daek.dk kan du finde et stort udvalg af dæk til landbrugs- og industrielle køretøjer. Du skal blot vælge størrelse, antal og - hvis du ønsker det – et bestemt mærke, og om et par dage vil du køre på dine helt nye speciale dæk til 2016 og fremover. Leder du efter fælge eller brugte 400 eller 500 traktordæk, er du velkommen til at tage kontakt til os.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 27.10.2021 07:31