089870323

Landbrugsdæk

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCardTraktor dæk til mange formål

Find en god pris på traktor dæk her på siden, hvor vi altid sørger for at have lagret fyldt med slidstærke og pålidelige dæk, som matcher selv den stærkeste traktor. Med disse landbrugsdæk på din traktor, er du godt udrustet til at klare hverdagens opgaver i lang tid fremover, da de alle er produceret med en lang levetid for øje.

Disse dæk, som kommer fra nogle af verdens største dækvirksomheder i form af Vredestein, Petlas, Kleber og lignende, er lavet til landbrug og diverse industri – kort sagt de fleste opgaver du kan forestille dig at udføre i en traktor. De mange dæk har af gode grunde deres egne styrker og fokusområder. Nogle har bedre selvrensningssystemer, mens andre fokuserer udelukkende på ydeevne, og et helt tredje dæk læner mod bedre komfort, som bestemt ikke er til at rynke på næsen ad, på lange og hårde arbejdsdage.

Et bomstærkt Vredestein traktordæk

Et godt eksempel på dette er Vredestein Traxion+, som er et yderst stærkt helårsdæk til traktorer. Som navnet afslører er hemmeligheden bag det multifunktionelle Traxion dæk det pålidelige vejgreb, som selvfølgelig er stærkt på alle underlag.

Med sit revolutionerende dækmønster giver Traxion+ dig en optimal ydeevne på land og under transport fra A til B. Dækket har blandt andet ekstra plads i skulderområdet, hvilket resulterer i mindre rengøring fra din side, da dækket selv fjerner en del af det. Med optimal komfort og sikkerhed, selv ved relativ høje hastigheder, er Traxion+ et solidt valg til både nye og erfarne traktorejere, som har brug for et traktor dæk med lang levetid, og som altid klarer opgaven.

Se vores udvalg

Du kan købe en bred vifte af spændende Vredestein dæk her på 123daek.dk, men vi har også mange andre spændende traktor dæk at vælge mellem – og med levering i hele landet, vil du aldrig stå uden dæk i længere tid.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 07:35