089870323

Komplet hjul & fælge

Dæk og fælge alt i et

Billigere end at købe de enkelte komponenter og mere praktisk ved dækskift.

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Komplet hjul med alufælg

Hvis udseendet er vigtigt for dig, og du foretrækker rustfri fælge, er alufælge vejen frem.

Vælg dæktype...

Komplet hjul med stålfælg

Foretrækker du holdbarhed og lavere priser? Så er komplette hjul med stålfælge det rigtige valg.

Vælg dæktype...

Alufælge

Stålfælge

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Kompletdæk for den optimale løsning

123daek.dk finder du et bredt udvalg af kompletdæk til fornuftige priser, hvor alle kan følge med. Kompletdæk er den optimale løsning for dig, der ønsker en komplet pakke, hvor der både indgår dæk og fælge. Hos os kan du erhverve kompletdæk, der både tæller sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Da der er tale om et komplet hjul, vil afbalanceringen samt monteringen allerede være sørget for og ordnet på forhånd. Du finder med garanti det helt rette dæk her på siden. Vi tilbyder mange forskellige afskygninger af kompletdæk, uanset om du er interesseret i alufælge eller stålfælge.

Noget til enhver smag

Når du skal vælge de rette kompletdæk, er det naturligvis først og fremmest vigtigt, at du finder nogle, der passer til dit køretøj. Kompletdæk kan, som tidligere nævnt, erhverves med to forskellige slags fælge, som også skal vælges efter behov og ønsker. Stålfælge er det mest økonomivenlige valg og har til formål at medvirke til en lang holdbarhed samt stabilitet. Grunden til, at stålfælgene ofte er lidt billigere end alufælgene, er, at de har større tendens til korrosion og rust. Alufælge, der er lidt dyrere, er også kendte for det flotte udseende, samtidig med at alufælge også kan erhverves til bredere dæk. Aluminium, som alufælge er lavet af, har dog nemmere tendens til at få ridser, da metallet er blødere end stål. Valget af fælge er altså helt op til dig og dine ønsker samt behov. Der er tilmed stor forskel på, om du vælger kompletdæk i form af sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk til dit køretøj. Hvis du ikke ønsker at skulle skifte dæk efter årstiderne og vejret, vil helårsdækket være den optimale løsning for dig. Hvis du derimod ikke har noget imod at skifte dæk et par gange årligt, så de matcher vejrforholdene bedst muligt, vil vinter- og sommerdæk nødvendigvis være det bedste valg.

Bestil dine kompletdæk online

Er du interesseret i at spare penge på dine nye kompletdæk, finder du med garanti de helt rette her på 123daek.dk, hvor vores brede udvalg udelukkende byder på kvalitetsprodukter til favorable priser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler hjælp, vejledning eller blot har brug for yderligere information om et givent produkt. Gør dig selv og din pengepung en tjeneste, og køb trygt og sikkert dine dæk online allerede i dag.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2024 07:31