089870323

Komplette hjul

Alufælge med sommerdæk

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
801,51 DKK pr fælg

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vores mest populære alufælge

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
fra 1134,42 DKK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
fra 734,45 DKK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
fra 752,62 DKK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
fra 1074,16 DKK

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Alufælge med sommerdæk - gør bilen hurtigt sommerklar

Hos 123daek.dk går vi højt op i sikkerhed. Et af de vigtigste parametre i forhold til sikkerheden er dækkene - de er det eneste af bilen, der har kontakt med jorden. Derfor fører vi kun sikkerhedsgodkendte dæk, som du selvfølgelig får til billige penge. Vi har valgt den smarte løsning at lave et komplet hjul - blandt andet alufælge med sommerdæk. Dette har vi valgt, for at du ikke behøver frygte for, om hjulene og dækkene passer sammen - det har vi ordnet for dig.

Vores alufælge med sommerdæk er utrolig populære, da de er med til at give din bil den sidste finish på udseendet - og selvfølgelig sørger for, at din bil har god kontakt til asfalten, så du kan køre sikkert.

Alufælge med sommerdæk - den lette løsning for et helt hjul

Hos 123daek.dk er det meget vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg, når du handler hos os. Derfor har vi lavet et par tiltag for at hjælpe dig på vej. Vi har blandt andet sørget for lave priser, stort udvalg, hurtig og gratis levering, 30 dages returret og mulighed for at handle online 24 timer i døgnet i alle ugens syv dage. Du finder fx vores komplette hjul, hvor vi har samlet dæk og fælge for dig.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2024 07:31