089870323

Dæk til let lastbil


Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

123daek.dk
Testresultat 4.37/5 - 310 Kundevurdering
mereStort udvalg af dæk til let lastbil

Hos 123daek.dk sælger vi alle tænkelige dæk til let lastbil. Vi har et meget stort udvalg, så uanset om du er interesseret i helårsdæk eller andre typer, går du ikke forgæves. Er din personbils dæk ved at være godt nedslidte, kan det være en god ide at få skiftet dem, inden det er for sent.

Også her kan vi være behjælpelige - og altid til en fordelagtig pris. Det er meget vigtigt at sørge for, at dækkene altid er velfungerende. Det er dem, der er kontaktfladen mellem bilen og vejbanen, så uanset vind og vejr og uanset vejbanens beskaffenhed, skal dækkene have en fast og sikker kontakt med underlaget. Ifølge loven skal mønsterdybden være 1,6 mm, men for din egen sikkerheds skyld bør du skifte dem inden. Og er dækkene 5-6 år gamle, er det sandsynligvis også en god ide at få dem skiftet, da der er risiko for, at der opstår revner i gummiet.

Som minimum skal du holde godt øje med dem, så du altid ved, hvilken stand de er i, og så du sikrer dig, at de bliver skiftet, inden det er for sent. Opdager du, at dækkene er alvorligt beskadigede, eller at der er unormal eller ujævn slitage, er det også tegn på, at det er tid til at skifte dem. Det er vigtigt, at du skifter til vinterdæk, fordi de er konstrueret, så de er selvrensende. Derved er det muligt at overføre flere styre- og bremsekræfter fra hjulene til vejen, selv når føret er udfordrende.

Køb dine dæk til let lastbil hos 123daek.dk

I alt har vi hos 123daek.dk over 100 forskellige dækmærker med 25.000 profiler, så det burde være muligt at finde dem, du leder efter. Vi har sørget for, at bestillingen er nem. Du giver os bare forskellige oplysninger, såsom dæktype, bredde, højde og diameter, og så finder du frem til lige netop dem, der dækker dit behov. Vi er billige, og vi har altid 30 dages returret.

Vi sørger for en hurtig leverance, som selvfølgelig er gratis. Da vi har mere end 300 servicepartnere til montering af dækkene, kan vi også hurtigt og enkelt hjælpe dig med det. Vi har PKW dæk til personbil, dæk til let lastbil, til motorcykel og lastbil, vi har fælge og snekæder - vi har alt, hvad du har brug for til dit køretøj, når det gælder dæk.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2024 07:31