004589884207

Quas / ATV

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Quad / ATV dæk fra Maxxis og andre

Har din quad motorcykel brug for nye Quad / ATV dæk, så er du kommet til rette sted, vi tilbyder nemlig ATV dæk i topklasse fra den verdenskendte dækproducent Maxxis, som er et anerkendt og højt respekteret mærke i ATV og UTV kredse, og dét med god grund. Det er med prisvindende produkter som for eksempel Maxxis Bighorn, at den amerikanske dækgigant Maxxis har fået et ry for at være en af de bedste og stærkeste dækproducenter på verdensplan. Mangler du Quad / ATV dæk, kan du nu nemt bestille fremragende ATV dæk af udsøgt kvalitet her i shoppen. Du kan benytte vores søgeformular til hurtigt at finde frem til ATV dæk der passer i størrelsen. Det eneste du skal gøre er at indtaste dækdimensionerne, og eventuelt dit yndlingsmærke, hvorefter vores database bliver bladret igennem på nul komma fem, og resultaterne præsenteret for dig på skærmen. Ved at bruge søgeværktøjet bliver dæk der ikke passer i størrelsen sorteret fra, så du har nemmere ved at finde de perfekte ATV dæk.

Køb de rette dæk

Din quadbike bør i sagens natur være monteret med motorcykeldæk, som kan håndtere forskellige former for udfordrende terræn, som for eksempel jord, mudder og sand, derfor er det vigtigt med et all terrain vehicle dæk, der er skabt til formålet. Almindelige motorcykeldæk, som er produceret til kørsel på asfalt og kun asfalt, er af gode grunde ikke egnede til offroad kørsel. Så hvad venter du på? Hos 123daek.dk finder du med få tastetryk dine nye Quad / ATV dæk, bestil dem i dag og få dem leveret helt kvit og frit lige til døren, så du hurtigt kan komme ud og give den fuld gas på din quadbike. Har du ikke selv prøvet at montere dæk på din quadbike, så lad os finde en monteringspartner i dit nærområde – det har aldrig været nemmere at finde billige og pålidelige ATV dæk.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.03.2019 07:32