004589884207
Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Find hjul
Læs værdierne på det aktuelle dæk

Efter køretøjets type


Dagens specialtilbud

Goodride SW608 205/55 R16 91H
379 kr

Super let bestilling

Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Find den bedste pris
Icons-c
Bestil


Sommerdæk får dig sikkert frem om sommeren

Der findes tre slags dæk, som du kan putte på din bils hjul - vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk. De to første skal man have på til den givne årstid, dog findes der ingen præcise datoer på, hvornår man skal skifte dem, og helårsdæk kan du have på hele året rundt.

Det er super vigtigt, at dækkene er de rigtige til årstiden, så du dermed får den bedst mulige sikkerhed - dækkene er det eneste på bilen, som har fysisk kontakt med underlaget, hvorfor den største del af sikkerheden sidder heri. Du finder alle dækkene her hos 123daek.dk til en utrolig god pris, hvor alle kan være med. Vi fører brands som blandt andet Michelin og du kan også få tilhørende stålfælge og alufælge.

Der findes rigtig mange forskellige dæk på markedet, så det kan være svært at finde lige præcis de dæk, som man synes bedst om. Derfor har vi valgt at føre et bredt udvalg af både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, så du kan finde lige præcis den type dæk, som du føler dig bedst tilpas med.

Derudover fører vi naturligvis også mange forskellige brands, så du også her kan finde det, du synes bedst om. Vi fører brands som Michelin, Goodyear, Hankook og mange mange flere. Desuden fører vi også fælge, så du kan købe det hele et sted. Vi har både alufælge og stålfælge - igen så du kan købe det, som du synes passer bedst til dig og din bil.

Sommerdæk købes billigt lige her hos 123daek.dk

123daek.dk er stedet, hvor du køber dine sommerdæk, og andre slags dæk, til billige penge, og hvor du er sikret hurtig levering på din ordre og naturligvis gratis fragt og bytte. Handler du hos os, får du desuden hele 30 dages returret på dit køb.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 27.10.2021 07:32