089870323

Motorcykeldæk: Motorsport / Racingsport

Mulighed for montage

Mulighed for montageOgså til motorcykeldæk har vi moteringspartnere i din nærhed. Søgning efter monteringspartner

Lave priser på dæk:

  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.123daek.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark

Monteringspartner søges

Vi søger efter flere værksteder der kan fungere som monteringspartner for motorcykeldæk.
Gratis tilmelding herMotorsport / Racingsport - 123daek.dk

Hos 123daek.dk går vi meget op i, at vi fører gode dæk til gode priser, og at vores kunder kan handle let og sikkert hos os. Vi er glade, når vores kunder er glade. Derfor bestræber vi os på at give dig lave priser, stort udvalg af dæk, hurtig og gratis levering, 30 dages fortrydelesret og hele to års garanti.

Køb dine næste dæk online, 24 timer i alle ugens syv dage, hos os. Vi fører som sagt et stort udvalg af dæk, deriblandt nogle til racing. Du kan erhverve dig dine nye racingdæk hos 123daek.dk helt uden at skulle bekymre dig om ekstra udgifter til blandt andet transport, eventuelle fejl og mangler ved dækket- benyt dig af vores returret og to-års garanti.

Racingdæk - hvis du godt kan lide fart

Hos 123daek.dk er vi tossede med biler og fart over feltet. Hvis du er ligesom os, så kig på alle vores racingdæk vi har helt sikkert også nogle, der falder i din smag. Selvom vi godt kan lide, at der skal være fart på, så går vi ikke på kompromis med din sikkerhed. Du kan trygt handle dæk hos os, og være sikker på, at du får nogle dæk, som lever op til sikkerhedskravene. Din sikkerhed er vigtig for os.

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 07:34