089870323

Komplette hjul

Alufælge med vinterdæk

Top Seller

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
790,40 DKK pr fælg

Nem vej til dit komplette hjul

Nem vej til dit komplette hjul

Vælg bil
Vælg fælg
Vælg dæk
Bestil komplet hjul

Vores mest populære alufælge

BBS SR

8.5 x 19ET 32
fra 3291,51 DKK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
fra 1075,82 DKK

KESKIN KT17

8 x 18ET 45
fra 1341,27 DKK

ALUTEC Grip

5.5 x 14ET 35
fra 791,56 DKK

Vi har den passende fælg og dæk til dig.

For at vi kan vise dig passende fælge og dæk, skal du først vælge dit køretøj

Komplethjul med TPMS

Hvis dit køretøj er udstyret med et direkte TPMS-system, monterer og programmerer vi de passende TPMS-sensorer uden ekstra omkostninger på dine nye hjul.

Komplethjul - Omkostningseffektiv og hurtig montering

Alle dækprofessionelle anbefaler vinterdæk om vinteren, og sommerdæk er altid det rigtige valg til sommeren. Hvis du har begge typer dæk monteret til at adskille alu- eller stålfælge til din bil, behøver du ikke bekymre dig om at skifte dæk i oktober eller omkring påske.De komplette hjul skal kun udskiftes. Vores komplette hjul er også mere overkommelige end at købe dæk og fælge separat.

Alufælge med vinterdæk - køb et samlet hjul

Hos 123daek.dk har vi lanceret det komplette hjul. Her kan du finde og bestille et helt hjul samlet - altså både med dæk og fælge. Vi har blandt mange andre valgt også at føre alufælge med vinterdæk - de fås selvfølgelig også med stålfælge. Dette har vi valgt for at gøre det dejlig let for dig at handle dæk og fælge hos os. Du finder det hele med ét klik.

Selvom mange kan synes, det er lidt fesent og ikke så cool at køre med vinterdæk, så har vi smidt en gang alufælge på hjulet, for at pimpe det lidt. Dit næste køb af dæk og fælge samlet kan ske online hos os - vi har de komplette dæk, som du finder til billige penge.

Alufælge med vinterdæk - så bliver det ikke lettere

Hos 123daek.dk gør vi alt for, at vores kunder føler sig glade og godt behandlet. Derfor fører vi altid lave priser, et stort udvalg af 100 brands, hurtig og gratis levering, hele 30 dages returret og mulighed for at handle 24 timer i døgnet online.

Hos os finder du blandt andet det super smarte komplette hjul, hvor vi fx har samlet alufælge og vinterdæk. Så behøver du kun at klikke ét sted, for at bilen bliver vinterklar. Det kan vist ikke blive meget lettere, kan det?

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.02.2024 07:31