089870323

Anhængerdæk

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCardDæk til trailer

Står du og skal finde dæk til trailer? Så er du kommet til den rette forhandler. 123daek.dk har et bredt udvalg af billige anhængerdæk fra velkendte producenter som Maxxis, Kings Tire og Vredestein. Uanset hvad du er på udkig efter af dæk, så har vi det. Når du skal vælge dæk til eksempelvis din trailer eller din campingvogn, er det utrolig vigtigt at vælge de rigtige. De skal være slidstærke, holdbare og kunne klare trykket når du læsser din anhænger med mange kilo. Meget besvær kunne have været undgået hvis alle anhængere var monteret med de rigtige anhængerdæk. Nu behøver du ikke spilde dyrebar tid på at lede efter dæk i en fysisk butik, for nu kan du bestille dine dæk online med daekonline.dk! Står du og skal hjælpe en nær ven med at flytte? Eller skal du og familien på campingferie? Så vær sikker på at du har de rigtige anhængerdæk. Hos os finder du 123dæk til trailere såvel som campingvogne samt andre anhængere, så bestil med kun få klik dine billige anhængerdæk i dag og få dem leveret helt gratis til din hoveddør. Er du ikke frisk på selv at montere dine dæk? Så hjælper 123daek.dk dig med at finde en monteringspartner nærmest dig, så du kan læne dig tilbage og få en kop kaffe imens arbejdet bliver gjort for dig – Anhængerdæk har aldrig været lettere!

123daek.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.07.2024 07:34